Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+
Preverite, ali mora vaša organizacija zagotoviti skladnost z določili direktive NIS 2?

Z izpolnitvijo odgovorov na 5 vprašanj boste v manj kot 3 minutah prejeli oceno, v kolikšni meri mora vaša organizacija zagotoviti skladnost z evropsko Direktivo 2022/2555 za visoko raven kibernetske varnosti v EU. Ocena vključuje tudi priporočila za nadaljnje korake pri vzpostavljanju skladnosti z direktivo oz. za dvig nivoja kibernetske varnosti organizacije. Podatki, ki jih boste izbrali v vprašalniku, se ne beležijo in ne shranjujejo.

1. V kateri primarni dejavnosti oz. gospodarskem sektorju deluje vaša organizacija? (možen samo en odgovor)
VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+