Z varnim oddaljenim dostopom hitrejša odzivnost zdravnikov in hitrejša postavitev diagnoze

Asist. prim. Branko Cvetičanin, dr. med. je vodja radiološke dejavnosti v Splošni bolnišnici Izola, in član zdravniške ekipe slovenske košarkarske reprezentance je pobudnik in pionir telemedicine v Sloveniji.

SP_bolnica_izola_mockup

 

Nadgradnja informacijskega sistema v izolski bolnišnici z rešitvijo za varen oddaljen dostop od informacijskega sistema je njemu in strokovnemu osebju bolnišnice omogočila, da so skrajšali čas odzivnosti in čas za pripravo izvidov ter diagnoz.

 

Študija primera predstavlja učinke in prednosti uvedbe rešitve za varen in oddaljen dostop do informacijskega sistema, ki jo je naša ekipa strokovnjakov za kibernetsko varnost uvedla v Splošni bolnišnici Izola.

Soglašam, da zaupane osebne podatke hranite in uporabite za obveščanje o:Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.