Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Pregled in analiza IT/OT omrežja

Kaj se dogaja v vašem omrežju?

Ali ste prepričani, da veste, kaj se vam dogaja ta trenutek v omrežju?
Ste gotovi, da vam ne odtekajo podatki iz vaše organizacije?
Ste prepričani, da ste varni pred jutrišnjim varnostnim incidentom?
Pregled in analiza IT/OT omrežja vam podata odgovore na ta kritična varnostna vprašanja.

odzivnost_varnost

> 200 dni v omrežju

Napadalci se skrivajo v omrežju in pripravljajo napad. Ključno je, da jih odkrijemo, ko izvajajo sumljive operacije v omrežju.
propustnost

Uspešen napad le vprašanje časa

Saj smo v obdobju le enega leta, od 2019 do 2020, zabeležili porast hekerskih napadov za 485 %.

Odkrijte anomalije v vašem omrežju!

Prevzemite nadzor nad vašim omrežjem in se prepričajte, kaj se vam dogaja v omrežju s pomočjo pregleda in analize IT/OT omrežja z mehanizmi strojnega učenja in umetne inteligence, ki jo izvajajo naši strokovnjaki za kibernetsko varnost.

Pregled in analiza IT omrežja s pomočjo NDR platforme za kibernetsko varnost ter sledenje grožnjam in anomalijam v OT omrežju (ADS – Anomaly Detection System), sta najhitrejša in najučinkovitejša načina za odkrivanje in zaustavitev napadalcev v vašem omrežju. Izvedba pregleda je neinvazivna, saj jo izvajamo s pomočjo pasivnega spremljanja prometnih tokov na samem jedru omrežja.

S pomočjo NDR platforme in spremljanja mrežnega prometa sever-jug in vzhod-zahod, ki je najbolj zanesljiv vir podatkov, identificiramo posamezne varnostne grožnje glede na obnašanje napadalca in posamezno fazo napada.

Tako ugotovimo anomalije v omrežju in proaktivno identificiramo skrite in neznane kibernetske napadalce, ki se pritihotapijo v omrežje in poskušajo vohuniti, se po omrežju razširiti in ustaviti vaše poslovanje.

Prikaži več
Skrij

Čas je, da izveste resnico!

Po izvedenem pregledu in analizi vašega IT/OT omrežja z mehanizmi strojnega učenja in umetne inteligence vam naši strokovnjaki pripravijo poročilo, ki zajema:

  • identificirane privilegirane uporabnike v obliki seznama.
  • identificirane privilegirane storitve v obliki seznama.
  • seznam pokritosti z rešitvami na končnih napravah (EDR…).
  • poročilo o naprednih uporabnikih z visoko stopnjo tveganja.
  • splošno poročilo o vseh zaznavah in uporabnikih v omrežju, vključno s potencialnimi grožnjami.

Na osnovi tega poročila pridobite celovit vpogled v omrežje, zaustavite potencialne napadalce, odpravite anomalije in tako zmanjšate varnostna tveganja. Zahtevajte ponudbo!

Želite izvedeti več?

Pandemija nas je prisilila v hiter prehod na delo na daljavo, s čimer se je povečal varnostni perimeter, hkrati pa smo pospešeno vključevali nove tehnološke rešitve. Še posebej zato moramo imeti jasno sliko, kaj se dogaja v omrežju.

Storitev, ki smo jo oblikovali z ekipo za kibernetsko varnost, vam poda realno kondicijsko stanje vašega omrežja z identificiranimi anomalijami in odkritimi potencialnimi napadalci. Neskladja lahko odpravite sami ali pa vam naša ekipa pomaga pri remediacijskem postopku.

Zakaj nam lahko zaupate pregled in analizo IT/OT omrežja?

Kot mednarodno certificirani strokovnjaki za kibernetsko varnost in izkušnjami na podlagi vzajemnega zaupanja ter spoštovanja tajnosti podatkov, objektivno ocenimo nivo vaše varnosti.

Specialisti za kibernetsko varnost

Specializirani smo za izvajanje varnostnih pregledov v IT in OT okolij, remediacijo in digitalno forenziko.

Specializirani certifikati

Stalno nadgrajujemo znanja s področja kibernetske varnosti in omrežij, kar potrjujejo številni mednarodno priznani certifikati.

Poznavanje IT/OT sistemov

Ekipo odlikuje obsežno poznavanje IT/OT sistemov in rešitev, kar nam omogoča izvajanje analiz in pregledov IT/OT omrežij, ki ga sestavljajo različni tehnološki ponudniki.

Tehnološki partnerji

Naši strokovnjaki za kibernetsko varnost svetujejo

Preberite nasvete naših strokovnjakov

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+