Naš tehnološki partner Nozomi Networks, vodilni na področju varnosti OT in IoT, si je od več deset uporabnikov, ki so sodelovali v ocenjevanju Gartner Peer Insight, prislužil 4,9 od skupno 5 zvezdic za rešitev Nozomi Networks Guardian.

 

Ocena 4,9 je najvišji rezultat v kategoriji ponudnikov rešitev za kibernetsko varnost v OT okoljih, ki so prejeli vsaj 10 ali več ocen uporabnikov.

 

100 % uporabnikov bi priporočili rešitve Nozomi Networks za zaščito OT okolja.

 

Nozomi-Networks-Peer-insights

 

»V podjetju Nozomi Networks smo predani strankam in očitno stranke vidijo vrednost. Zelo smo ponosni, da stalno dobivamo takšne pohvale strank, ki se zanašajo na nas, da bomo pomagali zaščititi njihove kritične sisteme in omrežja,« je dejal soustanovitelj in izvršni direktor Andrea Carcano. “Še posebej smo veseli, da mnenja strank močno odražajo našo zavezanost k zagotavljanju vrhunskega izdelka in uporabniške izkušnje.”

 

Inovativnost in izjemen razvoj izdelkov

Po analizi ocene Gartner Peer Insight, izvedeni v zadnjih 12 mesecih, so ugotovili, da so stranke naklonjene Nozomi Networks zaradi inovativnosti in izjemnega razvoja izdelkov, enostavnosti uporabe, uporabe in vzdrževanja ter izjemne storitve in podpore strankam.

 

Poglejte si nekaj izjav njihovih zadovoljnih strank >>