Svetovna skupina analitikov in svetovalcev Frost & Sullivan, ki nenehno raziskuje široko paleto industrij po vsem svetu, je prepoznala Nozomi Networks kot vodilnega na področju kibernetske varnosti.

 

Frost Radar v poročilu »vodilni na tržišču v ospredju inovacij« priznava Nozomi Networks za njegovo strategijo rasti, globalno širitev kupcev, raziskave in razvoj ter inovacije izdelkov.

 

nozomi-networks-vodilni-v-kibernetski-varnosti

 

Frost Radar poročilo potrjuje vizijo Nozomi Networks: preoblikovanje načinov za varno zlivanje IT, OT in IoT okolja.

 

Merila, ki so bila uporabljena pri analizi Frost Radar – vključno z inovacijami, vizijo in strategijo, portfeljem izdelkov in prilagoditvijo strank, predstavljajo številne osrednje stebre Nozomi Networks.

 

»Tveganje za operativna omrežja in hibridno omrežno okolje nikoli ni bilo večje, saj se vektorji napada širijo z vedno bolj povezanimi omrežji in napravami IT, OT in IoT. S celovitim razumevanjem vedno širših trgov, na katerih deluje, Nozomi Networks spreminja tradicionalni pogled na kibernetsko varnost ICS – v realnem času natančno določi grožnje OT in IoT in nagovarja širši nabor strank z rešitvami, ki poenotijo spremljanje varnosti v OT, IT in IoT«, pojasnjuje Sankara Narayanan, višji analitik za industrijo Frost & Sullivan.

 

S tesnim sodelovanjem s strankami, za razumevanje njihovih nastajajočih potreb in sprejemanjem celovitega pristopa k varovanju sistemov IT, OT in IoT je Nozomi Networks sposoben razviti inovativne načine za poenotenje varnosti v hibridnih okoljih.

 

Kot rezultat lahko organizacije izkoristijo prednosti digitalne transformacije, saj vedo, da imajo v celotnem delovanju popolno vidljivost za odkrivanje groženj.

 

Več o poročilu Frost Radar >>

 

22. Tehnološka konferenca Smart Com

 

 

Vodilnemu ponudniku Nozomi Networks lahko prisluhnete tudi na naši 22. Tehnološki konferenci Smart Com, kjer bo 13. oktobra 2020 predstavil svoje rešitve v programskem sklopu poslovno kritični sistemi (ICS).  Kako z združevanjem varnosti v hibridnih okoljih in zagotavljanjem vidljivosti in odkrivanje groženj za celotno delovanje pomaga organizacijam izkoristiti prednosti digitalne preobrazbe.

 

Preverite celoten program konference, ter si zagotovite svoje mesto >>