V razvijajoči se pokrajini kibernetskih groženj potrebujemo zagotoviti varnost, ki presega tradicionalne protivirusne programe. Zaščita končnih naprav pred naprednimi kibernetskimi grožnjami moramo biti večplastna. Imeti mora vgrajeno možnost zaznavanja, preverjanja in odziva na zaznane grožnje in ki zaščiti tako strežnike kot končne naprave v vseh fazah poteka napada.

 

Z uvedbo tehnološke rešitve za zaščito končnih naprav s sitemom zaznavanja v lastnem okolju ali v oblaku, ki vključuje medgeneracijsko kombinacijo sodobnih tehnik, zagotovimo prilagojeno zaščito, avtomatizirano zaznavanje in odzivanje na vse bolj napredne kibernetske napade na končne naprave, tudi takšne napade, ki ne vključujejo datotek in napade z izsiljevalsko programsko opremo.

Več kot antivirus

S Trend Micro Apex One rešitvijo zaščitimo končne naprave proti znanimi in neznanimi varnostnimi ranljivostim in z virtualnimi nadgradnjami zaščitimo tudi programsko okolje, še preden proizvajalec programske opreme namesti uradne popravke.

Preprečite zlorabo kritičnih podatkov

Zaščito pred zlorabami kritičnih informacij uvajamo na vseh področjih informacijske infrastrukture in na enkripcijo občutljivih podatkov, ne glede na to, kje so shranjeni in kako se obdelujejo. Rešitvi Data Loss Prevention in Endpoint Encryption nam omogočata, da kritične podatke enostavno odkrijemo, nadzorujemo in zašifriramo. Podatke tako zavarujemo pred nenehno naraščajočo grožnjo hekerskih vdorov ali interne zlorabe.

Pridobite vpogled varnostni incident

Z uporabo naprednega nabora orodij EDR, integracije s SIEM sistemom in odprtega nabora API-jev pridobimo vpogled v varnostni incident, razširjene preiskovalne zmogljivosti in centralizirano vidnost. S korelacijo in večplastno preiskavo groženj, ki presegajo samo končne naprave, nadzorom, podrobno analizo ter poročili na nivoju celotnega sistema pridobimo vpogled v potek in faze varnostnega incidenta. Celovit vpogled ob morebitnem incidentu je ključen za hitro zaznavanje in odziv, celostna analiza incidenta pa nam omogoča ugotavljanje vzroka in poteka incidenta.

Zavarujte se pred nezaželenimi aplikacijami

Omogočite uporabnikom nameščanje oz. uporabo aplikacij, ki jim zaupate. Pri tem lahko uporabite uradni seznam zaupanja vrednih aplikacij Trend Mico, ali pa seznam uredite sami in ga prilagodite za vašo organizacijo in potrebe poslovnih procesov.

 

Ali ste mnenja, da je bolje vlagati v preventivne ukrepe, da do varnostnega incidenta sploh ne pride? Želite podrobneje spoznati delovanje rešitve za zaščito končnih naprav s sistmom zaznavanja? Oglasite se nam in dogovorili se bomo za demo prikaz ter se pogovorili, kako jo umestiti v vaše okolje.