Zaupanje v človeka in tehnologijo

informacijska varnost

Konferenca “Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo” 2022 tako kot leta prej vzpostavlja platformo za dialog med uporabniki, raziskovalci, državnimi organi in gospodarstvom o problematiki in rešitvah informacijske varnosti. Združevanje raziskovalne in gospodarske sfere je eden glavnih ciljev konference.

 

Konferenca je odlična priložnost, kjer lahko raziskovalne rezultate kritično ovrednotimo skozi pogled realnega sektorja, kjer ni prostora za kritične napake.

 

Povezujemo raziskave in realnost

Konferenco Informacijska varnost 2022 bo s svojimi praktičnimi in realnimi primeri obogatil tudi Primož Vogrinec, direktor operative in strateškega razvoja v Smart Comu.

 

Primož bo udeležencem predstavil realne izzive, s katerimi se danes soočajo organizacije. S svojim predavanjem “KDO JE NAJŠIBKEJŠI ČLEN? Kako preveriti in zagotoviti odpornost organizacije na kibernetske grožnje?” bo še podkrepil glavno tematiko konference – kibernetska varnost.

 

Dandanes so kibernetske grožnje in zlorabe realnost ter lahko doletijo vsakega. Varnostne ranljivosti oz. pomanjkljivosti so glavna varnostna grožnja informacijskim sistemom.

 

Kaj oz. kdo pa je najšibkejši člen bo pojasnil Primož, 8. novembra 2022 v drugi sekciji predavanj, ki bodo potekala med 11:15 in 13:45 na konferenci Informacijska varnost 2022 v Portorožu.

 

Priložnost za študente

V sklopu letošnje konference Informacijska varnost, bomo skupaj z organizatorji poskrbeli tudi za študente. Na letošnji izvedbi konference se bodo študentje lahko udeležili karierne tržnice in poleg zanimivega in koristnega programa predavanj, podrobneje spoznali tudi delo na področju informacijske varnosti.

 

Na “karierni tržnici” boste lahko podrobneje spoznali podjetje Smart Com, z vami pa bosta tudi nekdanja študenta Fakultete za varnostne vede in nova člana Smart Com ekipe Živa Kristančič in Gašper Voda.

 

Podjetje Smart Com boste lahko spoznali ob 13:30 uri na “karierni tržnici”, tekom celotnega dogodka pa bo ekipa tudi na Smart Com razstavnem prostoru, kjer bo odgovarjala na vaša najrazličnejša vprašanja.

 

Popestritev na konferenci Informacijska varnost

V Smart Comu smo za udeležence konference Informacijska varnost 2022 pripravili tudi manjši nagradni izziv, s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju za karbon gaming mehansko tipkovnico Logitech G413!

Za pridobitev izžrebane nagrade je obvezna prisotnost na žrebanju, zato ne pozabite obiskati Smart Com razstavnega prostora, kjer vse udeležence nagradnega izziva čaka tudi praktična nagrada.

 

Se vidimo v Portorožu!

#skupaj je bolje