‘Revolucija’ na področju varnostnih rešitev

Dinamika razvoja novih tehnologij na področju informacijske varnosti in razmišljanj na tem področju čedalje bolj narašča. Tehnologija se dnevno izboljšuje. Na voljo imamo vse več novih različnih produktov in proizvajalcev. Če bi torej za marsikatero drugo področje informacijske tehnologije trdili, da se  zadeve poenostavljajo, je pri varnosti trend očitno obraten.

 

Išče in pričakuje se torej sprememba v tehnologiji in razmišljanju. Lahko bi rekli ‘revolucija’, ki bi nas vse, ki skrbimo za varnost informacijskih sistemov, vrnila v igro v boju proti napadalcem, ki so vedno korak pred nami. Optimizem prinaša uporaba tehnologij z vgrajenimi mehanizmi strojnega učenja (ML) in umetne inteligence (AI).

10 najpogostejših vprašanj pri uporabi umetne inteligence

Strojno učenje in umetna inteligenca neizbežno vstopata v svet varovanja informacijskih sistemov in dejansko uspešno naslavljata vse tiste najbolj zvite in skrite napade, ki se jih danes najbolj bojimo.

 

V beli knjigi Ali uporaba umetne inteligence prinaša 100 % varnost? razbijamo mite in predstavljamo vse, kar morate vedeti o varnostnih rešitvah, ki delujejo po principu umetne inteligence.

 

Ugotovili boste, da vsi varnostni sistemi zasnovani na osnovi umetne inteligence niso enaki. Kateri so na področju varnosti bolj uspešni in kateri so manj uspešni?

 

Predstavljamo tudi primere, ne v smislu primerjave proizvajalcev, ampak predvsem primerjave različnih principov, ki jih posamezni sistemi uporabljajo oz. zagotavljajo.

 

Preverite, zakaj je uporaba umetne inteligence na področju varnosti koristna, na katera vprašanja morate odgovoriti pred vpeljavo varnostnih rešitev z vgrajenimi mehanizmi umetne inteligence in strojnega učenja ter če z njihovo uporabo lahko zagotovite 100 % varnost.

 


Kam vam lahko pošljemo belo knjigo?

Soglašam, da zaupane osebne podatke hranite in uporabite za obveščanje o:
Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.