Vse, kar morate vedeti o tehnologiji fabric

 

Potrebujete bolj prilagodljivo in avtomatizirano omrežje? Spoznajte tehnologijo fabric oz. matričje za izgradnjo sodobnega omrežja, ki zagotavlja povezljivost številnim napravam, aplikacijam, storitvam in podatkom. Hitreje in učinkoviteje ustvarjajte omrežne storitve in povezave na zahtevo, povečajte varnost ter zagotovite redundančne poti za večjo razpoložljivost in odpornost na napake.

 

Sedaj se lahko premaknete iz tradicionalne na sodobno, fleksibilno in varno omrežno infrastrukturo, ki bo vašemu podjetju omogočala rast in konkurenčno prednost. Omrežje, ki temelji na tehnologiji fabric ni več ozko grlo, ampak ravno nasprotno, omogoča uspeh.

 

V strokovnem e-vodiču Fabric za telebane*, posebni izdaji podprti s strani Extreme Networks, je na celovit način predstavljena ta inovativna tehnologija  – kaj fabric sploh je, kam segajo njegovi začetki, kako se trenutno uporablja in kako ga lahko implementirate v svoje podjetje.

 

 

V vodiču boste lahko prebrali še:

  • prednosti in slabosti Etherneta in IP-fabrica,
  • praktične primere uporabe različnih tipov fabric-a,
  • ključne stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri tehnologije fabric,
  • prednosti implementacije tehnologije fabric,
  • dobre prakse pri načrtovanju in gradnji omrežij.

 

Prenesite svoj brezplačni izvod in se podajte na pot raziskovanja številnih prednosti tehnologije fabric, ki jih prinaša vašemu omrežju in sodobnemu poslovanju.

 

*Vodič je v angleškem jeziku.