S ponosom z vami delimo pomembno novico našega tehnološkega partnerja Wallix!

 

V najnovejšem poročilu Gartner Magic Quadrant™ for Priviliged Access Management je specialist za varnostne rešitve Wallix pristal med vodilnimi (‘Leader’) za področje PAM (Priviliged Access Management) rešitev oz. rešitev za upravljanje s privilegiranimi dostopi. Uvrstitev je narejena na podlagi specifičnih kriterijev, ki analizirajo celovitost vizije in zmožnost/sposobnost izvedbe.

 

Priznanje gre predvsem njihovi PAM4ALL viziji, ki temelji na obljubi varne digitalne transformacije za vsakogar. Še posebej naslavlja nove varnostne izzive povezane z delom na daljavo oz. hibridnim delom, oblačnimi storitvami, razvojem pametnih mest ter avtomatizacijo industrijskih okoljih in finančnih storitev.

 

 

S tem namenom je Wallix predstavil PAM4ALL rešitev, ki združuje Wallix tehnologije, ki zajemajo več kot le tehnologije za zaščito privilegiranih računov. PAM4ALL ščiti vse izpostavljene uporabnike in naprave po načelu najnižjega možnega privilegija. Wallix PAM4ALL predstavlja vrednost za vse vertikale, predvsem pa za najbolj kritične, kot so npr. industrijska okolja.

 

Več o podjetju Wallix in Wallix PAM4ALL viziji ter Gartnerjevem poročilu si preberite na njihovi spletni strani >>

 

Ponosni smo, da že leta sodelujemo s tehnološkimi partnerji kot je Wallix, s katerim lahko uspešno naslavljamo varnostne izzive digitalnega poslovanja in zaščite podatkov. Z njihovimi rešitvami lahko hitro odkrivanje kibernetske napade ter tako krepimo kibernetsko odpornost in omogočamo neprekinjeno poslovanje.

 

Čestitamo!