infrastruktura-LAN-vodilni-partnerji-gartnerPoslovna žična in brezžična infrastruktura LAN je ena od ključnih točk poslovne odličnosti.

 

V Smart Comu pri sklepanju poslovnih partnerstev vedno začnemo z vprašanjem, 𝐙𝐀𝐊𝐀𝐉. Odgovor mora biti vedno zato, da s partnerstvom zagotovimo najboljše pogoje za poslovno odličnost svojih strank.

 

Naši tehnološki partnerji vsakodnevno dokazujejo svojo odličnost, s katero lahko našim strankam zagotavljamo najboljše pogoje za poslovno odličnost in rast.

 

Tokrat sta svojo odličnost in razumevanje tehnologije in trga ponovno dokazala kar dva naša dolgoletna tehnološka partnerja, ki delujeta na področju omrežij in stremita k temu, da sta uporabniška izkušnja, sposobnost tehnologije in poslovna odličnost uporabnikov na prvem mestu.

Gartner Magični kvadrant november 2021

Juniper v samem vrhu žične in brezžične infrastrukture LAN.

Najvišja sposobnost izvajanja. Najdlje v popolnosti vizije.

Juniper_MISTai_logo

Izredno ponosni in veseli smo, da je bil naš tehnološki partner Juniper Networks s strani Gartnerja imenovan za vodilnega v Gartner® Magic Quadrant™ 2021 za poslovno žično in brezžično infrastrukturo LAN.

 

Med vodilnimi je Juniper že drugo leto zapored, a tokrat v samem vrhu zaradi svoje popolnosti vizije in sposobnosti izvajanja med vsemi ponudniki, med vodilnimi narekuje trende ostalim. S svojo izjemno ekipo, ki je udejanjila svojo preprosto vizijo, kjer sta oblak in umetna inteligenca temeljni arhitekturni spremembi, ki sta potrebni za prenos omrežja v naslednjo generacijo, so danes v samem vrhu.

Juniper verjame, da sta njihova osredotočenost na odlično uporabniško izkušnjo in razširitev umetne inteligence z Mist v njihov portfelj, od odjemalca do oblaka, privedla do uvrstitve v letošnji čarobni kvadrant. Umestitev vidijo kot potrditev svoje vodstvene drže, saj še naprej spodbujajo razlikovanje v svoji tehnologiji.

 

Kot pravijo, je bil njihov cilj vedno ustvarjanje rešitve, ki lahko odpravlja težave in upravlja omrežje enako, kot to vsakodnevno delajo strokovnjaki.

 

Bravo Juniper Networks! Več o tem, kako je Juniper postal vodilni, si preberite na njihovi spletni strani >>

 

Poslovna žična in brezžična infrastruktura LAN – Extreme Networks nadaljuje pot med vodilnimi

Poslovna infrastruktura LAN podprta z Extreme Networks – štirikratnim nosilcem naziva vodilnega v Gartner® Magic Quadrant™ 2021

Od zadnjega poročila Magic Quadrant, objavljenega leta 2020, Extreme verjame, da je še naprej krepil svoj vodilni položaj na področju omrežij, ki jih upravlja oblak, in poročal o 96-odstotni medletni rasti rezervacij naročnin, zaradi česar je najhitreje rastoče podjetje v kategoriji.

 

Extreme je svoja prizadevanja osredotočil na pomoč strankam pri sprejemanju in uspehu v vedno bolj porazdeljenih okoljih – kar Extreme imenuje Infinite Enterprise. 

 

Infinite Enterprise Extreme Networks svojim strankam in uporabnikom omogoča:

  • poenostavljeno upravljanje visoko porazdeljenih omrežnih okolij,
  • proaktivno zmanjšanje tveganja in izboljšano uporabniško izkušnjo,
  • manjšo zapletenost delovanja in večjo prilagodljivost,
  • dostop do najhitrejših razpoložljivih brezžičnih hitrosti.

 

Extreme Networks je že od leta 2018 vsako leto priznan tudi kot izbira strank Gartner Peer Insights za žično in brezžično infrastrukturo LAN. Tudi pri tem merilu Gartnerja je Extreme Networks prejemal visoke ocene, kar je vedno znova dokazovalo zadovoljstvo strank.

 

Bravo Extreme Networks! Več o uspehu si preberite na njihovi spletni strani >>