Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Knjiga Voditelji jedo zadnji

Naročilo knjige Voditelji jedo zadnji

Raziščite, zakaj nekatere ekipe sodelujejo in druge ne! 

Simon Sinek v knjigi Voditelji jedo zadnji predstavi, zakaj gre nekaterim organizacijam bolje od drugih. Enostavno rečeno: ni dovolj, da poznamo »Zakaj« svoje organizacije, poznati moramo svoje ljudi in se zavedati, da so mnogo več kot nadomestljivi viri. Posebno pozornost nameni tudi vodenju milenijcev in poda praktične nasvete za vodenje te generacije prihodnosti.

Z izpolnitvijo obrazca ter klikom na “naroči” naročate knjigo Voditelji jedo zadnji in se strinjate s splošnimi pogoji.

Cena knjige: 28,00 EUR z DDV
Poštnina: 4,32 EUR z DDV
Možen je tudi oseben prevzem na sedežu družbe Smart Com d.o.o., Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana.

O avtorju

Simon Sinek, neomajni optimist, je avtor uspešnic Začni z zakaj in Skupaj je bolje. Svoje zamisli o uspešnem voditeljstvu prenaša in deli z velikimi in majhnimi podjetji ter gospodarskimi in političnimi vplivneži. Njegov govor na TED.com, ki temelji na Začni z zakaj, je tretji najbolj gledani nastop na tem mediju vseh časov.

Zakaj slovenska izdaja?

Želimo prispevati h gibanju, ki ga je pričel Simon Sinek. Verjamemo v Sinekovo prepričanje, da s sodelovanjem lahko dosežemo več ter da je za trajen uspeh ključnega pomena, da sledimo in uresničujemo jasno začrtano vizijo.

Filip Remškar
Pobudnik slovenskih izdaj knjižnih uspešnic Simona Sineka

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+