Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Prenos brezplačnega poglavja

Prenesite brezplačno poglavje

Vsaka generacija ima svoj okus, svoj način dojemanja sveta. Nekatere posebnosti so pozitivne, druge negativne, tretje nimajo posebnega pomena. Vodenje milenjicev za voditelje predstavlja poseben izziv, saj ima generacija milenijcev nekaj edinstvenih osebnostnih lastnosti, ki delodajalce očitno begajo.

Veliko milenijcev na delovnem mestu še vedno težko najde občutek zadovoljstva ali izpolnitev, ki si jo tako želijo, kar posledično vpliva na njihovo zavzetost ali zvestobo.

vodenje milenjicev - Simon Sinek - Voditelji jedo zadnji

Za vas smo pripravili poglavje iz knjige Voditelji jedo zadnji, avtorja Simona Sineka.

V poglavju Simon Sinek pojasni, kaj lahko kot voditelji naredimo z generacijo milenijcev, da jih bomo lažje razumeli in jih navdihnili k delovanju v organizaciji.

V Smart založbi si oglejte vse slovenske izdaje knjižnih uspešnic Simona Sineka

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+