Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Knjiga Začni z zakaj

Naročilo knjige Začni z zakaj

Simon Sinek v knjigi Začni z zakaj pomembnost t. i. “zlatega kroga” – uravnoteženega zaporedja vprašalnic “zakaj”, “kako” in “kaj” – prikaže s primeri iz slabe in dobre prakse večjih in manjših podjetij, organizacij in osebnosti.

Z izpolnitvijo obrazca ter klikom na “naroči” naročate knjigo Začni z zakaj in se strinjate s splošnimi pogoji.

Cena knjige: 27,50 EUR z DDV
Poštnina: 4,32 EUR z DDV
Možen je tudi oseben prevzem na sedežu družbe Smart Com d.o.o., Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana.

O avtorju

Simon Sinek je motivator, optimistični spodbujevalec dobrih praks, teoretik in praktik uspešnega managementa, eden najbolj gledanih predavateljev na prestižnih TED konferencah. S svojim “zlatim krogom” je osnoval svetovno gibanje ljudi, ki želijo navdihovati vse posameznike in organizacije, da delajo tisto, kar jih navdihuje.

Zakaj slovenska izdaja?

Želimo prispevati h gibanju, ki ga je pričel Simon Sinek. S sodelovanjem lahko dosežemo več in tako tudi več prispevamo okolju. Verjamem v Sinekovo prepričanje, da je za trajen uspeh podjetja ključnega pomena to, da ima jasno začrtano vizijo, ki jo začnemo opredeljevati z našim namenom ZAKAJ delujemo.

Filip Remškar
Pobudnik slovenske izdaje Začni z zakaj

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+