Priznanje Združenje Manager podeljuje mladim, uspešnim, perspektivnim in prodornim managerjem in managerkam

Združenje Manager s priznanjem Mladi manager leta na zemljevid slovenskega managementa postavlja mlade, uspešne, perspektivne in prodorne managerje in managerke, ki so že na samih začetkih svoje managerske poti prepoznani po odličnosti vodenja.

Nagrajujejo izjemne posameznike, ki s prvimi koraki uspešno gradijo zaupanje in spoštovanje tako v širšem prostoru kot znotraj svojega kolektiva.

Znani so trije letošnji nominiranci za priznanje Mladi manager leta

Komisija je izmed vseh prijavljenih kandidatov po preučitvi izbranih kazalcev izbrala tri finaliste, ki so letos:

  • Filip Remškar, Smart Com
  • Igor Verstovšek, Cosylab
  • Peter Smole, GKN Driveline Slovenija

Zmagovalec bo znan na januarskem srečanju Sekcije Mladi manager. Na izbor pomembni vpliva njegova osebna predstavitev, ki tradicionalno poteka v okviru decembrskega srečanja. O prejemniku priznanja nato glasujejo še komisija, udeleženci januarskega srečanja kot tudi širša javnost.

 

Delo komisije opravljajo Aleksander Zalaznik, Lovro Peterlin, Mitja Kolbe, Tanja Skaza, Polona Domadenik, Gregor Rebolj in Enej Kuščer.

 

Priznanje mladim in perspektivnim slovenskim managerjem podeljujejo že od leta 1999. Sprva je bilo priznanje poznano pod imenom Mladi poslovnež, od leta 2005 pa nastopa pod nazivom Mladi manager.

 

Vsem nominirancem, poklon in čestitke!

 

Več o nagradi in nominirancih si lahko preberete >>