Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+
NE.

Na podlagi vaših podatkov ocenjujemo, da vaši organizaciji verjetno ni potrebno zagotoviti skladnosti z evropsko Direktivo 2022/2555, ki določa visoke standarde kibernetske varnosti v EU. Poudarjamo, da so rezultati vprašalnika zgolj informativne narave in temeljijo na podanih odgovorih.

Naši strokovnjaki za procese in kibernetsko varnost so pripravili smernice, kako učinkovito pristopiti k vpeljavi ukrepov za dvig kibernetske varnosti. Podrobna priporočila oz. smernice naših strokovnjakov so na voljo v dokumentu, ki ga lahko prenesete in pregledate s klikom na spodnjo ikono:

pdf-icon

Priporočamo vam, da preučite ukrepe evropske Direktive 2022/2555 in vpeljete posamezne ukrepe, ki bodo dvignili raven kibernetske varnosti vaše organizacije.

Naročite se na vsebine, ki jih v obliki e-novičnika pripravljajo naši strokovnjaki s področja procesov in kibernetske varnosti za dvig nivoja kibernetske varnosti organizacij.

Z oddajo vaših osebnih podatkov se strinjate, da jih za namene posredovanja občasnega e-novičnika hranimo in uporabimo do preklica.

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za posredovanje elektronskega novičnika z vsebinami po vaši meri, do preklica. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu elektronskega novičnika ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v pravnih obvestilih.

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+