Teci hitro, ostani varen in bodi pripravljen na prihodnost

Uporabniki si predstavljajo omrežje kot skupek aplikacij in naprav, ki jih je vsak dan več. Aplikacije postajajo bolj kompleksne, omrežja se širijo iz IT v OT omrežja (procesna omrežja in okolja), prav tako pa se povsod pojavljajo IoT naprave. Dodatno, se aplikacije pojavljajo na različnih platformah, od fizičnih, virtualnih do oblačnih.

 

Infrastrukturo upravljamo in nadziramo iz različnih omrežnih upravljalskih sistemov in varnostnih orodij, ki že sedaj komaj dohajajo potrebe po spremljanju učinkovitosti in zagotavljanju varnosti.

 

Infografika: 7 dejstev o sodobnih pristopih pri upravljanju in nadzoru omrežij

Spoznajte rešitev

S pomočjo Gigamon sistema za zagotavljanje vidljivosti in analitike, ki predstavlja abstraktni nivo med omrežjem in orodji, se znebimo kompleksnosti in zagotovimo celovit nadzor nad učinkovitostjo in varnostjo omrežja, vidljivostjo omrežja, hkrati pa zmanjšamo potencialne izpade v omrežju ter stroške povezane z upravljanjem in zagotavljanjem varnosti.

 

Posnetek webinarja, na katerem je Janko Kersnik, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost, v poglobljenem predavanju Teci hitro, ostani varen in bodi pripravljen na prihodnost predstavil, kako rešitev naslavlja zgoraj navedene izzive in vam omogoča, da prihranite denar in bolje izkoristite investicije v različna orodja, je na voljo v naši video knjižnici – izpolnite obrazec in pošljemo vam dostop.

 

Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom rešitve, ki jo cenijo zaradi njene sposobnosti ciljnega usmerjanja bistvenega omrežnega prometa.

 


 

V kolikor bi se želeli o temi podrobneje pogovoriti, ali s pomočjo ROI kalkulatorja preveriti višino prihranka, ki ga pridobite z uvedbo rešitve, nas kontaktirajte.

 

Prijava