24. izvedba je uspešno za nami

Navdušeni smo, da smo vas lahko ponovno povabili na tradicionalno tehnološko konferenco, ki je prinesla poglobljen vpogled v nove tehnološke trende s področja omrežnih tehnologij in kibernetske varnosti v IT in OT okoljih, inovativne ideje in rešitve za poenostavitev kompleksnosti IT infrastrukture ter pogovore z vrhunskimi domačimi in tujimi strokovnjaki.

 

24. Tehnološko konferenco Smart Com smo tokrat prestavili v Bohinj. Letošnji 2-dnevni dogodek smo zasnovali za stranke Smart Coma, potekal pa je v Bohinj ECO Hotelu, 20. in 21. oktobra 2022.

 

Pod sloganom enostavna kompleksnost smo pridobivali vpoglede v koncepte, razvojne usmeritve in najsodobnejše rešitve iz industrije, ki bodo v prihodnje korenito spremenile način dela in s katerimi se lahko odzivate na spremembe, ki jih prinaša kompleksno poslovno okolje.

 

O 24. Tehnološki konferenci Smart Com:

Letošnji dogodek je vseboval najboljše, kar konferenca premore:

  • tehnološko navdihujoče predavanje vabljenega govorca
  • ekskluzivno strokovno vsebino
  • uspešne zgodbe
  • ‘hands-on’ delavnice
  • izobilje mreženja in zabave

 

Na voljo posnetki predavanj

Sedaj lahko tudi sami prisluhnete predavanjem Smart Com strokovnjakov ter vabljenih tujih predavateljev kot tudi razpravam v okroglih mizah, kjer smo predstavili uspešne slovenske primere poenostavljanja kompleksnosti IT infrastrukture.

 

Dostop do posnetkov si zagotovite z izpolnitvijo obrazca.

 

Za morebitna vprašanja oz. dodatna pojasnila smo na voljo.