Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Potrditev udeležbe

Veseli smo, da se bomo ponovno srečali!

Zahvaljujemo se ti za potrditev udeležbe na ekskluzivni predstavitvi varovanega ozadja IKT sveta, ki ga pripravljamo ekskluzivno za študente.

Dogodek bo potekal v sredo, 29. maja 2024, od 09.00 do 11.00 ure na sedežu podjetja Smart Com (Brnčičeva 45, Črnuče v Ljubljani).

Shrani dogodek v svoj koledar

2 dni pred srečanje ti bomo poslali tudi vse napotke glede udeležbe. Do takrat pa te vabimo, da na naši spletni strani obiščeš Vsebinski hub z izbranimi strokovnimi vsebinami s področja kibernetske varnosti, omrežnih tehnologij in informacijske infrastrukture, ki jih pripravljajo naši strokovnjaki.

Če pa so ti bolj blizu družbena omrežja pa si oglej naš Tik Tok kanal in video vsebine na našem YouTube kanalu.

Se srečamo v kratkem,
Ekipa Smart Com

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+