Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Zamujena priložnost

Priložnost zamujena ne vrne se nobena!

Žal nam je, da se ne bomo srečali na ekskluzivni predstavitvi varovanega ozadja IKT sveta, ki ga pripravljamo za študente!

Reši Smart Com študentski izziv Hack me if you can.

Vabimo te, da na naši spletni strani obiščeš Vsebinski hub z izbranimi strokovnimi vsebinami s področja kibernetske varnosti, omrežnih tehnologij in informacijske infrastrukture, ki jih pripravljajo naši strokovnjaki.

Če pa so ti bolj blizu družbena omrežja si oglej naš Tik Tok kanal in video vsebine na našem YouTube kanalu.

Če se ti bo v zadnjem tednu v maju uspelo malce odpočiti od natrpanega urnika, nam potrdi prijavo na dogodek na e-naslov: info@smart-com.si.

Vse dobro,
Ekipa Smart Com

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+