Za vas imam odgovor. Če uporabljate šifrirni telefon, da.

 

Za vsa podjetja, ki se zavedajo tveganj uporabe pametnih telefonov in tablic, imamo praktično rešitev. Pogovori, slike, dokumenti in sporočila naj ostanejo zaupni med vami in vašimi naslovniki, ne glede na katerem koncu sveta se nahajate, v katerem hotelu ste nastanjeni ali preko katerega mobilnega operaterja ste povezani.

 

Namenski pametni telefon vam s šifriranjem govorne komunikacije, nadzorom nad aplikacijami, možnostjo uporabe šifriranega pomnilnika telefona za hrambo datotek ter nenazadnje, kot namenska VPN naprava, omogoča mobilnost in hkrati varnost poslovanja.

 

Šifrirni telefon – pametno in varno

Kljub vsem naštetim varnostnim mehanizmom uporaba šifrirnega telefona ostane enostavna in praktično enaka kot smo je vajeni z običajnih pametnih telefonov ali tablic. Zaupna komunikacija je mogoča med šifrirnimi telefoni, vendar lahko z isto napravo še vedno opravimo običajne klice in posredujemo sporočila, kot smo jih bili vajeni do sedaj.

 

Šifrirni telefon ponuja višjo varnost od običajnih MDM (Mobile Device Management) ali aplikativnih rešitev kot so Signal, Telegram, Skype, Apple iMessage… Je mobilna platforma, ki ima poleg nadzora programske opreme tudi nad strojno opremo naprave (mikrofonom, kamero…). Omogoča nam popolni nadzor nad komunikacijo z internetom in obvladovanje tveganj škodljivih aplikacij (malware). V primeru, da napravo izgubimo, jo lahko izbrišemo na daljavo.

 

 

Rešitev je v prvi vrsti namenjena poslovnim uporabnikom, saj je za njeno delovanje potrebna vzpostavitev majhnega dela infrastrukture. Z njo je mogoč varen oddaljen dostop do dokumentov podjetja, nadzorovan dostop do interneta in upravljanje rešitve. Njena povezava z vašo telefonsko centralo vam omogoča vzpostavitev zaupnega klica vse do vaših internih številk podjetja.

 

Zmanjšajte tveganja

Varni pametni telefoni in tablice so prava rešitev za vsa podjetja, ki se zavedajo tveganj uporabe običajnih mobilnih naprav. Za vse vodje in direktorje, ki se zavedajo, da bi lahko njihova vsebina sporočil in pogovorov konkurenci dala prednost. Za vse, ki jim varni pogovori na daljavo lahko prihranijo čas potovanja in omogočijo bolj pogoste in varne stike ter vsem, ki bi lahko svoje poslovne mobilne aplikacije od sedaj uporabljali na bolj varen način.

 

Če želite, da ta zaupna komunikacija ostane zaupna, potem je šifrirni telefon prava rešitev. Za podrobnejšo predstavitev nas kontaktirajte.