Spoznajte, kako je Thermana d. d. zagotovila varnost kritičnih sistemov (med katerimi je najpomembnejši sistem bazenske tehnike za doziranje klora) in njihovo nemoteno delovanje.

 

Ko so kritične sisteme začeli povezovati v poslovno okolje so se soočili z varnostnimi tveganji, ki so jih v skladu z varnostno politiko in politiko neprekinjenega poslovanja morali nasloviti in poiskati ustrezno rešitev.

 

Največji izziv je bil zaščititi sisteme brez internetne povezave (offline) pred škodljivo programsko kodo. Obenem so želeli tudi nadzor nad tem, katere aplikacije se lahko izvajajo.

 

Z uvedbo dopolnjujoče se tehnološke rešitve proizvajalca Trend Micro, produktov Safe Lock in Portable Security 2 so poskrbeli za celovito zaščito in večjo varnost.

 

»Pri izbiri rešitev imamo vedno naprej v mislih, da moramo maksimalno poskrbeti za varnost svojega gosta, za kar poskrbijo tako zaposleni kot sistemi. Zaposleni skrbimo za njegovo počutje, sistemi pa morajo skrbeti za njegovo varnost. Seštevek vsega omogoči, da se gost pri nas počuti dobro in dobrodošel«, poudarja Jernej Gostečnik, vodja službe za organizacijo in informatiko v Thermani d. d.


Kam vam lahko pošljemo študijo primera?

Soglašam, da zaupane osebne podatke hranite in uporabite za obveščanje o:
Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.