Naš tehnološki partner Wallix, evropski ponudnik rešitev za kibernetsko varnost in specialist za varnost identitete in dostopa, je bil s strani Gartnerja prvič prepoznan kot izzivalec »Challenger« v Gartnerjevem magičnem kvadrantu za upravljanje s privilegiranimi dostopi (PAM).

 

Med 10 svetovnimi igralci, prisotnimi v magičnem kvadrantu, je v manj kot letu dni preskočil iz nišnega igralca v izzivalca.

 

Wallix_imenovan-izzivalec_Magic_Quadrant

Analitska hiša Gartner zagotavlja vodilnim in njihovim skupinam dejaven in objektiven vpogled, ter vsako leto izvede temeljite raziskave in prepozna IT podjetja na določenem trgu. Gartnerjev magični kvadrant – »Magic Quadrant«, razvrstila podjetja v 4 kategorije: nišni igralci, vizionarji, izzivalci in voditelji.

 

Odlično izvajanje poslovanja ter priznano strokovno znanje in inovacijske sposobnosti

Neizmerno ponosni smo, da že leta sodelujemo s tehnološkimi partnerji kot je Wallix, ki tako preskakujejo meje.

 

Menimo, da je to rezultat dobre izvedbe poslovne strategije: regionalna krepitev in razvoj sektorja; pravi Wallix.

 

Da bi okrepil svojo regionalno prisotnost in zadovoljil posebne potrebe vsakega trga, je WALLIX pomnožil število partnerskih pogodb z glavnimi distributerji. WALLIX-ov program poslovnih partnerjev trenutno šteje 180 partnerjev, od tega je 739 posameznikov certificiranih za rešitve WALLIX, kar predstavlja skupaj več kot 1300 strank.

 

Za pospešitev razvoja svojega sektorja je WALLIX poleg vključevanja partnerjev, specializiranih za operativno tehnologijo (OT) in ponudnikov IT storitev, v program za poslovne partnerje razvil zavezništva s strateškimi partnerji, ki delijo idejo, da mora biti kibernetska varnost standard v industriji 4.0. To daje WALLIX-u vodilni položaj na nastajajočem trgu kibernetske varnosti v industriji 4.0.

 

WALLIX je dokazal, kako njegove PAM rešitve za upravljanje računov izpolnjujejo posebne potrebe vsakega sektorja – industrije, zdravstva, MSSP-jev v smislu varnosti dostopa in skladnosti z zakonodajo. Tudi njihovo pozicioniranje cene/izdelka, je konkurenčno drugim akterjem na trgu.

 

Verjamemo, da je biti Izzivalec v Gartnerjevem magičnem kvadrantu resničen znak hvaležnosti za WALLIX glede našega strokovnega znanja in naše sposobnosti, da ostanemo pozorno prilagojeni potrebam trga; dodaja Jean-Nöel de Galzain, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja WALLIX.

 

Iskrene čestitke!

 

Več o Wallixovem preskoku >>

 

Želite izvedeti več o WALLIX rešitvah?

 

Posvetujte se z Smart Com strokovnjaki, ki bodo preučili vaš izziv pri upravljanju privilegiranih uporabniških dostopov in vam pomagali pri vpeljavi najbolj optimalne rešitve.