Številne organizacije so prešle na omrežje SD-WAN, ker so želele izkoristiti razpoložljivost, kakovost in zmogljivost, ki jih omrežje zagotavlja za organizacije z distribuiranimi lokacijami.

 

Čeprav SD-WAN omrežje predstavlja rešitev za številne težave, povezane s tradicionalnim omrežjem WAN, ki ga uporabljajo organizacije, rešitve SD-WAN večine ponudnikov opreme temeljijo na statičnem modulu in zastareli tehnologiji.

 

Z naraščanjem števila zaposlenih, ki delajo na daljavo, in nenehnim preusmerjanjem aplikacij na model SaaS, ki gostujejo v oblaku, postaja uporabniška izkušnja vedno bolj pomembna.

 

Omrežje SD-WAN z Juniper Mist AI

S pomočjo Juniper SD-WAN, ki ga poganja Mist AI umetna inteligenca, združuje rešitev SD-WAN z vpogledi in avtomatizacijo ter zagotavlja preprostost, zanesljivost in prilagodljivost – vse, kar potrebuje vaša ekipa IT v sodobnem svetu razpršenega omrežja.

 

Izkusite umetno inteligenco po celotnem omrežju

SD-WAN rešitve predstavljajo odgovor na sodobne mrežne izzive, s katerimi se soočajo mrežni administratorji, tako pri upravljanju omrežja WAN, kot tudi pri razvijanju njegove arhitekture in funkcionalnosti kot odgovor na hitro spreminjajoče digitalne zahteve podjetja.

 

Prenesite e-vodič Zagotavljanje izredne uporabniške izkušnje in spoznajte optimalno rešitev za vaše omrežje WAN, ter kako zagotoviti izredno uporabniško izkušnjo, ki bo vašim mrežnim administratorjem olajšala in izboljšala delo.