V skoraj dveh mesecih smo se vsi že dodobra navadili na spremenjene okoliščine, v katerih delamo in poslujemo. Ker v tem času napadalci ne počivajo, moramo razvijati in načrtovati nove inteligentne rešitve za zaščito pred naprednimi varnostnimi grožnjami. Ena izmed njih so zagotovo rešitve za detekcijo napadov, ki temeljijo na analizi obnašanja mrežnega prometa in omogočajo hiter odziv na podlagi preverjenih virov in podatkov. Z uvedbo takšnih rešitev se hitrejše in učinkoviteje odzivamo na skrite in neznane varnostne incidente.

 

Etični heker in vodja tehnološkega področja kibernetska varnost, Matjaž Katarinčič je na webinarju – srečanje kluba IT managerjev, ki ga je organiziral Palsit, govoril o tem kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente.

Pridružite se Matjažu Katarinčiču, vodji tehnološkega področja kibernetske varnosti in etičnemu hekerju, 13. maja ob 11. uri na webinarju – srečanju kluba IT managerjev, ki ga organizira Palsit, in se pogovorite o tem kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente.

 

Posebno pozornost je namenil:

  • Smernicam in izzivom s katerimi se IKT strokovnjaki srečujemo pri odkrivanju varnostnih incidentov
  • Kakšne so prednosti uporabe tehnoloških rešitev, ki temeljijo na strojnem učenju
  • Predstavitvi novega načina analiziranja omrežnega prometa
  • Detekciji napadov, ki temeljijo na analizi obnašanja mrežnega prometa
  • Hitremu odzivu na podlagi preverjenih virov in podatkov

 

Oglejte si posnetek webinarja

 

Imate izzive na področju zagotavljanja varnosti?

Kontaktirajte nas in predstavite svoje izzive našim strokovnjakom, ki vam bodo zagotovili najbolj primerno rešitev, da se boste lahko pravočasno odzvali na skrite in neznane varnostne incidente.