10 nasvetov in priporočil
“Kako zavarovati OT okolje pred kibernetskimi napadi”

Kje sploh začeti z vzpostavljanjem kibernetske varnosti v industrijskem okolju?

 

Običajno ločevanje in varovanje segmentov s požarnimi pregradami ni več dovolj učinkovito, predvsem pa ne preprečuje vse kompleksnejših in sofisticiranih varnostnih groženj in napadov, ki smo jim priča.

 

10_priporocil_naslovnicaNapadalci izkoriščajo pomanjkljivosti in ranljivosti starejših operacijskih sistemov in naprav, ki lahko povzročijo nerazpoložljivost sistema oz. ponovno zagon ali zaustavitev sistema.

 

Naši strokovnjaki za kibernetsko varnost so pripravili 10 nasvetov za uvedbo kibernetske varnosti v industrijskem okolju.

 

Tako boste korak za korakom v zaprtem industrijskem OT okolju poskrbeli za vidljivost, spremljanje ter kontrolo nad elementi in protokoli ter zagotovili nemoteno delovanje kritičnih sistemov.

 

Soglašam, da zaupane osebne podatke hranite in uporabite za obveščanje o:Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.