Navdušeni smo, da vas lahko ponovno povabimo na tradicionalno tehnološko konferenco, ki prinaša poglobljen vpogled v nove tehnološke trende s področja omrežnih tehnologij in kibernetske varnosti, inovativne ideje in rešitve za poenostavitev kompleksnosti IT infrastrukture ter pogovor z vrhunskimi Smart Com strokovnjaki.

 

24. Tehnološka konferenca Smart Com - dogodek za stranke Smart ComO 24. Tehnološki konferenci Smart Com 2022:

Letošnji dogodek bo vseboval najboljše, kar konferenca premore:

  • tehnološko navdihujoče predavanje vabljenega govorca
  • ekskluzivno strokovno vsebino
  • uspešne zgodbe
  • hands-on delavnice
  • izobilje mreženja in zabave

 

Dogodek je letos namenjen strankam Smart Coma.

 

Lokacija in dogajanje

24. Tehnološko konferenco Smart Com tokrat prestavljamo v Bohinj. Letošnji 2-dnevni dogodek smo zasnovali za stranke Smart Coma, potekal pa bo v Bohinj ECO Hotelu, 20. in 21. oktobra 2022.

 

Med ostalimi tehnološkimi navdušenci boste pod sloganom enostavna kompleksnost pridobili vpogled v koncepte, razvojne usmeritve in najsodobnejše rešitve iz industrije, ki bodo v prihodnje korenito spremenili način dela in s katerimi se lahko odzivate na spremembe, ki jih prinaša kompleksno poslovno okolje.

 

Zagotovljeno bo druženje in mreženje z IT strokovnjaki ter podobno mislečimi sogovorniki iz stroke, kjer boste dobili nove ideje, koristne in uporabne nasvete, razširili si boste obzorja ter nadgradili vaše strokovno znanje.

 

Praktični primeri in uspešne zgodbe slovenskih podjetij, hand-on delavnice ter poglobljene predstavitve pa vam bodo dale navdih in ideje kako poenostaviti IT infrastrukturo za dvig dodane vrednosti.

 

Prijava in namestitev

Rezervirajte si čas v svojem koledarju in se nam pridružite v središču dogajanja na 24. Tehnološki konferenci Smart Com v Bohinj ECO Hotelu.

 

Vse informacije najdete na spletni strani konference.

 

Tudi na vsa dodatna vprašanja, vam z veseljem odgovorimo. Pišite nam >>