Vse, kar potrebujete za razvoj poslovnega omrežja, ki temelji na umetni inteligenci (UI)

 

Sodobni trendi v poslovnih omrežjih, kot so kakovost uporabniške izkušnje, uporaba UI in raznovrstnih tehnologij, avtomatizirana varnost, mobilnostna resničnost ter izzivi, ki jih s seboj prinašajo, vplivajo na sodobno poslovanje. To zahteva poenostavljeno uvajanje, spremljanje in nadzor nad omrežjem.

 

WLAN platforma Mist, Juniper Networks, ki jo poganja UI, vam ponuja zmogljivo žično in brezžično rešitev, saj združuje UI, strojno učenje in podatkovne vede, vse skupaj pa zagotavlja prek sodobnega in prožnega oblaka mikroservisov. Kar vam omogoča, da optimizirate kakovost uporabniške izkušnje ter tako presežete njihova pričakovanja, hkrati pa v omrežje prinaša edinstven vpogled in avtomatizacijo.

 

V e-knjigi Optimizacija žičnega in brezžičnega omrežja preberite, kako doseči zmanjšanje odvisnosti od ročnih opravil in poenostaviti svoje poslovanje!

 

Juniper_in_Mist_optimizacija-omrezja

 

Prenesite svoj izvod in začnite graditi omrežje, ki ga poganja umetna inteligenca.


Kam vam lahko pošljemo e-knjigo?

Soglašam, da zaupane osebne podatke hranite in uporabite za obveščanje o:
Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam, razen sodelujočemu tehnološkemu partnerju, ki je zavezan k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot mi. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.