14. septembra vabljeni v Kongresni center Brdo pri Kranju

Pridružite se nam na brezplačnem dogodku, na katerem bomo s tujimi (GARTNER, NOKIA Enterprise) in domačimi (Smart Com, Telemach) strokovnjaki predstavili Kako s privatnimi brezžičnimi omrežji 4G/5G povečati poslovno rast in izboljšati produktivnost.

 

Na dogodek vabljeni CEO, CTO, CIO, CISO, IT-arhitekti ter IT- in procesni vodje v industriji. Dogodek organiziramo v sodelovanju s Poslovno akademijo Finance ter podjetjem Telemach 14. septembra v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

 

Zakaj privatna brezžična omrežja 4G/5G?

Digitalizacija, avtomatizacija oz. industrija 4.0 ter inovacije na področju industrijskih IKT-sistemov in IoT- tehnologije so povečale zahteve za izboljšave procesov, dvig produktivnosti in večjo konkurenčnost na trgu. Industrijska okolja zato potrebujejo visoko zanesljivost in varno brezžično povezljivost z lastnostmi, ki so prilagojene namenskim aplikacijam v industriji. Edina razpoložljiva brezžična rešitev, ki izpolnjuje stroge zahteve industrije 4.0, pomembne za delovanje poslovno kritičnih aplikacij, so privatna brezžična omrežja.

 

S svojo varnostjo, zanesljivostjo, prilagodljivo hitrostjo, manjšimi časovnimi zamiki, večjimi območji pokritosti bodo omrežja spodbujala uporabo časovno občutljivih aplikacij naprav za internet stvari (IoT) ter odprla priložnosti za nove primere uporabe v logistiki, proizvodnji, elektroenergetiki, kemični industriji in širše. Povečale se bodo vidljivost in zmogljivost v dobavnih verigah, zanesljivost dobav in varnost informacij.

 

Domači in tuji strokovnjaki bodo prek primerov dobrih praks podali odgovore na spodnja vprašanja:

  • Zakaj je vpeljava privatnih brezžičnih omrežij privlačna in nujno potrebna za industrijo?
  • Kakšne oblike implementacije pete generacije ustrezajo potrebam za posamezno gospodarsko panogo?
  • Kdaj javna omrežja ne zmorejo zadovoljiti potreb gospodarske panoge?
  • Kdaj privatno omrežje ne ustreza zmogljivostim ali potrebam gospodarske panoge?
  • Zakaj je hibridno 5G-omrežje najboljši odgovor na izzive obeh navedenih možnosti implementacije?
  • Kako lahko z uporabo privatnega brezžičnega omrežja 4G/5G izboljšamo zmogljivost, produktivnost in varnost našega delovanja ter kako hkrati znižamo stroške omrežja?

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, svoje mesto pa si čim prej zagotovite s prijavo preko spletnega obrazca.

 

Vljudno vabljeni!