V zahtevi po digitalizaciji podjetja sprejemajo digitalne strategije, ki pogosteje vključujejo prehod poslovnih orodij, aplikacij in procesov v ‘večoblačno’ okolje. Dodatno zahtevajo varen dostop do svojih aplikacij in podatkov s katere koli lokacije, kadar koli, prek katere koli naprave in prek katerega koli omrežja. Hkrati pa morajo končnim uporabnikom – zaposlenim in kupcem – zagotavljati enako kakovost izkušnje kot takrat, ko so orodja, aplikacije in procesi gostili v podatkovnem centru podjetja.

 

SD-WAN rešitve predstavljajo odgovor na sodobne mrežne izzive, s katerimi se soočajo mrežni administratorji, tako pri upravljanju omrežja WAN, kot tudi pri razvijanju njegove arhitekture in funkcionalnosti kot odgovor na hitro spreminjajoče se digitalne zahteve podjetja.

 

Sedem glavnih izzivov, ki jih uspešno naslovite s SD-WAN rešitvijo

  1. Upravljanje stroškov WAN povezav.
  2. Izboljšanje nadzora hibridnih WAN povezav in povezav do različnih oblačnih okolji.
  3. Zagotavljanje storitev in prioritizacija poslovno kritičnega prometa.
  4. Dodajanje novih lokacij in storitev.
  5. Preprečevanje napadov in odpravljanje varnostnih groženj.
  6. Upravljanje različnih omrežnih domen in storitev preko celotnega poslovnega omrežja.
  7. Reševanje naprednih zahtev poslovnega okolja ob hkratnem zmanjševanju kompleksnosti upravljanja.

 

Poenostavite upravljanje prometa s SD-WAN rešitvijo ponudnika Juniper Networks, ki je:

  • Enostavna: Preko politik omogoča centralizirano upravljanje in intuitivno kontrolo.
  • Inteligentna: Izboljša učinkovitost in prožnost aplikacije ter uporabniško izkušnjo preko zaznavanja kakovost izkušnje (QoE) v povezavi z natančnim dinamičnim določanjem ustrezne poti.
  • Varna: Poleg zmogljivega usmerjanja prometa vsebuje integrirano varnost, ki omogoča funkcionalnost požarne pregrade naslednje generacije (NGFW-Next Generation FW), enotno upravljanje z grožnjami (UTM- Unified Threat Management) in zaščito pred naprednimi napadi (ATP-Advanced Threat Protection).

 

Janko Kersnik, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost, v predavanju predstavi, kako zagotoviti inteligentno in varno upravljanje prometa v poslovnem omrežju glede na prioritete ter stroškovne in aplikacijske potrebe.

 

Vabljeni k ogledu!