23-tehnoloska-konferenca-smart-comPredstavitve rešitev, trendov, konceptov, pod vodstvom naših vrhunskih strokovnjakov, iz 23. Tehnološke konference Smart Com, ki je potekala 16. septembra 2021.

 

23. izvedba je potekala pod sloganom »Zlivanje tehnologij in znanj za povečanje učinkovitosti«. Naši in vabljeni (tuji) strokovnjaki so v več kot 21 predstavitvah izpostavili dobre prakse in tehnološke novosti s področja kibernetske varnosti, omrežnih tehnologij in poslovno kritičnih sistemov (ICS).

 

Vsebinski poudarki

Predavanja so vsebinsko združena v tri programske sklope. Predstavitve v prvem sklopu ‘kibernetska varnost’ razkrivajo tehnološke rešitve in storitve za širjenje perimetra kibernetske varnosti ter povečevanje stopnje zrelosti kibernetske varnosti v organizacijah/podjetjih.

 

Drugi sklop ‘poslovno kritični sistemi (ICS)’ je namenjen predstavitvam, ki postrežejo z uporabnimi nasveti za povečevanje učinkovitosti in odpornosti na kibernetske grožnje kar je ključnega pomena za sisteme IKT v kritični infrastrukturi, kjer sta varnost in visoka razpoložljivost na prvem mestu.

 

Tretji sklop ‘omrežne tehnologije’ pa se osredotoča na vsebine s področja avtomatizacije, konvergence podatkovnih centrov in čedalje hitrejši prehod na oblačne rešitve kar omogoča povečevanje učinkovitosti in nove storitve različnim uporabnikom.

 

Posnetki predavanj – 23. Tehnološka konferenca

Če ste konferenco zamudili, je celoten program 23. Tehnološke konference, ki je tudi letos nastajal pod taktirko Petra Ceferina, tehničnega direktorja, na voljo v obliki posnetkov.

 

Obiščite Smart Com YouTube kanal in si oglejte vsa predavanja oz. številne uporabne nasvete na enem mestu.