Veseli smo, da je Sophos prepoznal naše partnerstvo in prizadevanje za dvig nivoja kibernetske varnosti organizacij s podelitvijo priznanja in naziva Partner leta 2023.

 

 

Kot vodilni sistemski integrator v regiji že vrsto let uspešno zagotavljamo rešitve in storitve za kibernetsko varnost. Naše sodelovanje s Sophosom odlikuje visoka stopnja strokovnosti, osredotočenost na izzive, s katerimi se srečujejo organizacije ter izjemni rezultati pri zaščiti naših kupcev pred kibernetskimi grožnjami. Zavedamo se, kako ključno je imeti zanesljivega in odzivnega partnerja na področju kibernetske varnosti, ki nenehno spremlja ter analizira mehanizme in tehnike, ki se uporabljajo pri izvedbi kibernetskih napadov ter dognanja vgrajuje v svoje produkte.

 

“Naziv Partner leta 2023 je priznanje našim strokovnjakom, ki s svojim znanjem, predanostjo in pristopi pomagajo našim kupcem in naročnikom graditi in utrjevati odpornost pred naprednimi kibernetskimi grožnjami in napadi”, poudarja Jure Remškar, direktor podjetja Smart Com. “Hkrati pa nam predstavlja nov zagon in zavezo, da še naprej vzdržujemo najvišje standarde odličnosti ter ohranjamo našo vodilno vlogo na področju kibernetske varnosti.”

 

Veselimo se nadaljnjega uspešnega sodelovanja in skupnih prizadevanj za soustvarjanje varnejše digitalne prihodnosti.

 

Predstavitev dobrih praks na 25. Tehnološki konferenci Smart Com

Na naši tradicionalni tehnološki konferenci, ki bo letos potekala pod sloganom ‘Zanesljivo. Fleksibilno. Varno.’ bomo predstavili kar dve dobri praksi naših naročnikov, kjer smo z vpeljavo Sophosovih rešitev znatno izboljšali kibernetsko varnost in zmanjšali varnostna tveganja. Prisluhnili jim boste lahko prvi konferenčni dan, 12. oktobra v kongresnem centru Term Zreče.

 


 

O Sophosu

Kot vodilni svetovni proizvajalec varnostnih rešitev naslednje generacije Sophos ščiti več kot 400.000 organizacij vseh velikosti v več kot 150 državah pred najnaprednejšimi kibernetskimi grožnjami sodobnega časa. Sophosove rešitve so podprte z naprednimi gradniki umetne inteligence in varujejo končne uporabnike in omrežja pred še nikoli videnimi taktikami in tehnikami kibernetskih napadalcev.