voščilnica srečno 2022Leto mine, podari izkušnje, skupne poti, uspehe in spomine. Prinaša nove upe, želje in pogumne načrte.

 

Res je, leto 2021 je podarilo ogromno izkušenj, spominov in uspehov.

 

Letos je bilo tudi za naše tehnološke partnerje posebno leto, saj so dokazovali svojo odličnost v različnih kategorijah, katere Gartner uvršča v svoj magični kvadrat. Takšni rezultati so seveda prinesli tudi ogromno novih poti, katere smo podprli z vrhunskimi tehnološkimi rešitvami, ki so našim strankam zagotovile varno in neprekinjeno poslovanje.

 

Izredno hvaležni smo Vam za zaupanje, da smo lahko še v enem zahtevnem letu skupaj varno, zanesljivo in odgovorno uresničevali zastavljene cilje.

 

V letošnjem letu je bil priznan tudi trud in prizadevanje, da bi skupaj gradili navdihujoče in inovativnejše organizacije. Ja, knjiga Neskončna igra, avtorja Simona Sineka je bila razglašena za naj poslovno knjigo leta 2020 in 2021. Sinekove misli bodo s tem laskavim priznanjem dosegle večji krog odločevalcev in voditeljev in bomo na dobri poti, da ustvarimo svet, v katerem bi se velika večina ljudi počutila navdihnjene, v katerem bi se ljudje na delu počutili varne in se na koncu dne domov vrnili izpolnjene.

 

Hvala, da nam pomagate graditi močnejše in navdihujoče organizacije, v katerih ljudje zaupajo svojim voditeljem in drug drugemu.

 

Kaj bo prineslo leto 2022?

Poglejte si napovedi za varno, zanesljivo in odgovorno digitalno poslovanje.

 

Tudi Smart Comovci napovedujemo srečno, zdravo in predvsem darežljivo prihajajoče leto, ki nam bo naklonjeno tako na osebnem kot tudi poslovnem področju.

 

Vam in Vašim najbližjim želimo miru in topline ter zdravo in uspešno leto 2022!