Bliža se nam CIOSEK konferenca – sodobna konferenca o tehnologijah in strategijah v informacijski varnosti.

 

Konference CIOSEK se lahko udeležite 25. novembra v online obliki. Dogodek je brezplačen za vse IT managerje, varnostne inženirje in sistemske administratorje, ki prihajajo iz podjetij, ki imajo vsaj 3 ali več oseb zaposlenih v informatiki. Konferenca vam ponuja možnost, da najdete ustrezne informacijsko-varnostne rešitve oz. jih ohranjate v koraku s časom, ponudnikom pa daje možnost, da predstavijo svoje produkte in storitve.

 

Upravljane storitve v praksi

Letošnjo konferenco CIOSEK bo z njegovimi izkušnjami podkrepil tudi Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost v podjetju Smart Com. upravljane storitve v praksi

 

Matjaž bo vodil pogovor na drugi okrogli mizi, katero po odprl z predavanjem Upravljane storitve v praksi – kaj mora CIO vedeti, preden se odloči zanje? Druga okrogla miza pod vodstvom Matjaža bo potekala v 1. sekciji od 10:00 – 11:00, udeleženci okrogle mize pa bodo debatirali o tematiki Outsourcing vs. Insourcing.

 

Naslovili bodo vprašanja, kot so:

  • Kakšne so prednosti storitev upravljanja oz. t.i. managed services?
  • Ali lahko CIO dvigne nivo kibernetske varnosti in zmanjša varnostna tveganja s storitvami upravljanja?
  • Kateri so pogoji za uspešno upravljanje storitev in kje leži odgovornost?
  • Ali so še kakšni dejavniki, ki še niso bili naslovljeni in jih morajo CIO-ti upoštevati pri izboru procesov, ki jih predajajo v upravljanje zunanjim strokovnjakom?
  • Kako izbrati pravega partnerja?
  • Kakšne so pozitivne izkušnje oz. dobri primeri iz prakse, kakšne so negativne izkušnje z zunanjimi ponudniki?

 

Etično hekanje

5. sklopu okroglih miz, ki se bo začel ob 14:15 z naslovom Etični hekerji, se bo pridružil tudi Smart Com etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost v poslovnih in procesnih okoljih, Boris Krajnc.

 

Debata okrogle mize se bo vrtela okoli vprašanj, ki jih etični hekerji zaznavajo pri naročnikih in lahko odločevalcem v podjetju pomagajo pri odločitvi:

  • Kdaj najeti etičnega hekerja in kako mu zaupati?
  • Kakšna znanja mora imeti etični heker?
  • Kako biti in ostati korak pred “neetičnimi” hekerji?
  • Kako pogosto sploh preverjati ranljivosti?

 

Udeležba

Pridružite se več kot 250 udeležencem in več kot 50 predavateljem, ki bodo z vami delili svoje izkušnje pri zagotavljanju in krepitvi informacijske varnosti.

 

Udeležba na konferenci je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava na strani organizatorja >>