Naš dolgoletni partner Vectra je prepoznal naša vztrajna prizadevanja in osredotočenost s podelitvijo prestižne nagrade Vectra Business Development Partner of the Year 2022 za vzhodno Evropo.

 

 

Ponosni smo na to priznanje, ki je dokaz, da delamo dobro in pozitivno prispevamo k večji kibernetski odpornosti, ki jo naši naročniki dosegajo z uvajanjem inovativnih rešitev za sledenje grožnjam in anomalijam v realnem času.

 

Vectra Partner Award 2022

“Verjamemo, da ta nagrada ni le priznanje našim prizadevanjem, ampak tudi potrditev vrednosti, ki jo prinašamo našim strankam. Z njimi smo vzpostavili trdne odnose, razumemo njihove poslovne potrebe in zagotavljamo njim prilagojene rešitve. To nam je omogočilo, da smo postali zaupanja vreden partner, ki izpolnjuje obljube, prinaša rezultate in dodaja vrednost,” izpostavlja Jure Remškar, direktor Smart Coma.

 

Tega uspeha ne bi mogli doseči brez skupnega sodelovanja, v prvi vrsti z našimi naročniki, ki sem jim zahvaljujemo za zaupanje in podporo, z našo predano ekipo varnostnih strokovnjakov ter fantastičnega dolgoletnega sodelovanja z Vectro.

 

Tudi v prihodnje ostajamo zavezani odličnosti na področju kibernetske varnosti in nadaljujemo z uvajanjem vrhunskih rešitev, ki podjetjem omogočajo uspeh v današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju. Ob tem se veselimo nadaljnjega partnerstva z Vectro in z navdušenjem zremo v prihodnost.