7. in 8. septembra 2020 bo v Portorožu (v hotelu Slovenija) potekala 1. konferenca prava informacijske varnosti, ki jo organizira GV Založba v partnerstvu s  Fakulteto za varnostne vede, UM in Inštitutom za kriminologijo pri Pravni fakulteti v Ljubljani.

 

1. konferenca prava informacijske varnosti bo v dveh dneh nagovorila slušatelje, ki se ukvarjajo z informacijsko varnostjo in standardizacijo, z mednarodnim pravom in kibernetsko varnostjo, s kazenskim pravom in digitalno forenziko, z vplivom umetne inteligence na človekove pravice, z osebnimi podatki in biometrijo, itd.

1. konferenca informacijske varnostiPanel s Smart Com strokovnjakom

V družbi priznanih pravnih strokovnjakov in sodnih izvedencev bo na dogodku predaval tudi naš certificiran etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost Boris Krajnc.

 

Zaenkrat le malo podjetij za namen varovanja svojih omrežij vpeljuje sodobno tehnologijo, ki v realnem času opozarja na nezaželene aktivnosti oz. anomalije. Po drugi strani pa so hekerji vedno bolj aktivni, kar pa vse težje spremljamo. Kako se lotimo forenzičnega pregleda oz. odkrivanja nezaželenih aktivnosti? Kaj je nujno potrebno za kvalitetno izvajanje tovrstnih analiz?

 

Kakšne so minimalne zahteve za izvedbo forenzičnega pregleda in kaj vse lahko odkrijemo s takšnim pregledom v času izvajanja hekerskega napada ali po njem bo v ponedeljek, 7. septembra 2020, ob 10:00 uri v okviru panela Informacijska varnost in standardizacija spregovoril Boris Krajnc v predavanju z naslovom »FORENZIKA: KAR JE OČEM SKRITO«.

 

Rezervirajte si svoje mesto na 1. konferenci informacijske varnosti >>