Upravljane varnostne storitve ter krepitev kibernetske varnosti v kritičnih sistemih

Usmerjenost v upravljane storitve za specializirane tehnološke rešitve ter krepitev kibernetske varnosti v industrijskih okoljih ter okoljih kritične infrastrukture pomenita korak naprej v učinkovitejšem obvladovanju ključnih procesnih in informacijskih sistemov.

 

Osredotočenost na upravljane storitve, ki jih izvajamo na obeh ključnih tehnoloških področjih – kibernetski varnosti in komunikacijskih omrežjih – je odgovor na razmere in potrebe na trgu. S tem namenom smo vzpostavili Smart Center upravljanih storitev, kjer z izvajanjem specializiranih storitev zagotavljamo kibernetsko varnost procesnih sistemov v industrijskih okoljih in okoljih kritične infrastrukture.

 

Tokratno srečanje IT klubov se je dotaknilo izzivov in dobrih praksah na področju upravljanih varnostnih storitev, v sklopu katerega bomo predstavili praktične izkušnje z izvajanjem storitev za Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (NLZOH). V drugem delu srečanja pa ste lahko prisluhnili izkušnjam zagotavljanja kibernetske varnosti v industrijskih okoljih in okoljih kritične infrastrukture.

 

Z nami so bili:

Jure Remškar, izvršni direktor

Gregor Zupan, vodja zagotavljanja storitev

Kristina Batistič, inženirka specialistka kibernetske varnosti

Boris Krajnc, strokovnjak za kibernetsko varnost v IT in OT okoljih ter etični heker

 

Program srečanja

10:00 – 10:05 – Pozdravni nagovor – Jure Remškar

10:05 – 10:30 – Katere upravljane storitve smo razvili za slovenski trg? – Gregor Zupan

10:30 – 10:50 – Predstavitev dobre prakse NLZOH – upravljana varnostna storitev – Kristina Batistič

10:50 – 11:15 – Spoznanja etičnega hekerja o varnosti kritičnih sistemov slovenskih organizacij – Boris Krajnc

11:15 – 11:30 – Vpogled v Smart Center upravljanih storitev

11:30 – Mreženje ob prigrizku

 

Parkiranje

Na voljo je brezplačno parkiranje (parkirišče ob stavbi, rampa bo dvignjena). Slabih 200 m stran, na Brnčičevi 41g, so na voljo tudi 3 parkirna mesta ponudnika Avant2Go (v aplikaciji izberete lokacijo ‘Smart Com’).

 

Lepo vabljeni!