Mednarodni dogodek CAB EXPO – zaključek projekta Interreg CAB – Crossborder Acceleration Bridge

Dogodek ponazarja glavni rezultat projekta: izgradnjo čezmejnega pospeševalnika, ki ponuja startupom in MSP številne inovativne storitve! Dogodek je zastavljen na izjemno privlačen in zanimiv način!

Potek dogodka CAB EXPO

KDAJ:
Sreda, 11. september 2019
9:30 – 18:30 

KJE:
Aula Magna Guido Cazzavillan Universita Ca’ Foscari
873 Cannareggio
30121 Venezia
Italija

Dopoldne bo imelo občinstvo priložnost slišati 20 kratkih govorov startup-ov in MSP, ki se ukvarjajo z inovacijami in so bili v projektu vključeni v postopek pospeševanja. Skozi svoje zgodbe in izkušnje bodo v nekaj minutah skušali osvojiti potencialne investitorje, poslovne angele in podjetnike. Občinstvo bo imelo tudi priložnost glasovati za najboljše poslovne ideje in se udeležiti podelitve nagrad!

 

Čez dan bodo udeležence, upravičence in partnerje navdihnili italijanski in slovenski govorniki, ki bodo delili svoje izkušnje o internacionalizaciji poslovanja.

 

Popoldne bodo predstavniki glavnih pomembnih pospeševalcev in inkubatorjev projektnega območja govorili o svojih poslovnih modelih in storitvah, ki jih ponujajo startup-om ter malim in srednjim podjetjem. Poleg tega bo na voljo poseben prostor za “match-making” srečanja ter razstavni prostor za startup-e in MSP.

 

Vsi udeleženci boste imeli tudi priložnost organizirati zasebna srečanja z investitorji, poslovnimi angeli in podjetniki ter spoznati zanimiva in inovativna srednja in velika podjetja na tem območju!

Čakamo vas, registracija je brezplačna!

Za prijavo sledite povezavi >>

Izkoristite zaključni dogodek čezmejnega projekta CAB in dosezite svoje sanje!