Zaupanje v človeka in tehnologijo

informacijska varnost

Informacijska varnost 2021: “Zaupanje v človeka in tehnologijo” vzpostavlja dialog med uporabniki, raziskovalci, državnimi organi in gospodarstvom o problematiki in rešitvah informacijske varnosti.

 

Združevanje raziskovalne in gospodarske sfere je eden glavnih ciljev konference. Skozi zgodovino te konference se je pokazalo, da je tovrsten način edinstvena priložnost, kjer lahko raziskovalne rezultate kritično ovrednotimo skozi pogled realnega sektorja, kjer ni prostora za kritične napake. Kot vedno pa je glavna tema in nit dogodka kibernetska varnost in z njo povezane teme.

 

Dogodek bo potekal 5. novembra 2021 v ONLINE obliki preko spletne platforme Vimeo.

 

Smart Com v predavanju o varnostni zrelosti podjetja

informacijska_varnost_2021Na konferenci bo strokovne poglede v predavanju z naslovom Kako izboljšati varnostno zrelost podjetja predstavila tudi Smart Com inženirka informacijske varnosti, Kristina Batistič.

 

Predavanje bo potekalo v drugi sekciji konference, kjer boste spoznali glavne motivacijske dejavnike za vlaganje v varnost in tudi na kakšen način se lotiti strateškega vlaganja v varnost. Pri strateški odločitvi je zelo pomembno poznavanje zrelostnega modela kibernetske varnosti, katere bo Kristina tudi predstavila. Osredotočala se bo tudi na praktično izbiro modela, ter na konkretne korake pri njegovi vpeljavi.

 

Predavanje bo tudi sledilo smernicam našega tehnološkega partnerja Juniper Networks, ki s svojim pristopom Connected Security zagotavlja varnost od samega dostopa uporabnikov do podatkov, do vzpostavitve omrežne povezave.

 

Oglejte si program konference Informacijska varnost 2021 >>

 

Informacijska varnost 2021: Prijava

Udeležba na konferenci je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava na strani konference >>