Lepo vabljeni 8.-10. septembra v Novo Gorico na INFOSEK konferenco. 

 

Konferenca INFOSEK ponuja priložnost, da se seznanite z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost. Namenjena je zlasti varnostnim inženirjem, direktorjem informatike, vodjem varnosti, sistemskim administratorjem, …

 

Na letošnji izvedbi konference INFOSEK boste srečali vodilne svetovne IT strokovnjake in strokovnjake za informacijsko varnost.

 

Spoznajte najnovejše izzive in rešitve na področju informacijske varnosti.

 

Konferenca INFOSEK vam ponuja nova znanja, ideje in izkušnje, ki jih lahko s pridom uporabite v svojem poslu.

 

INFOSEK 2021 s Smart Com etičnim hekerjem

infosek-2021-janez-persin_Smart_ComPredavanje z naslovom “Storitev odkrivanja in obravnave anomalij v omrežjih”,  bo v četrtek 9.9.2021 ob 11:30 izvedel Janez Peršin, etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost.

 

Prikazal bo, kje so trenutno slovenska podjetja glede na zrelostni nivo in kako doseči višji zrelostni nivo in celovitost kibernetske varnosti, tudi s pomočjo najema naprednih storitev obratovanja na vseh nivojih, med katere spada storitev odkrivanja in obravnave anomalij v omrežjih s sistemom (ADS – Anomaly Detection System). Ta z uporabo umetne inteligence ter kontroliranega in nekontroliranega strojnega učenja, zagotavlja analizo celotnega omrežnega toka (zunanjega in notranjega prometa, prometa z oddaljenih lokacij in virtualnih okolij ter prometa VPN uporabnikov).

 

S tem podjetja pridobijo številne prednosti, med drugim hitro zaznavo, analizo in odziv na dogodke ter njihovo proaktivno spremljanje. Storitev vključuje tudi forenzični pregled, ekspertno analizo ter svetovanje in pomoč pri odpravi anomalij.

 

Prijava

Prijavite se lahko na spletni strani organizatorja.
Vplačana kotizacija za online dogodek v juniju vključuje tudi brezplačno vstopnico za septembrski dogodek v živo. Vstopnica ni prenosljiva na drugo osebo.