Informacijska varnost: “Zaupanje v človeka in tehnologijo”

informacijska varnost

Konferenca »Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo« vzpostavlja dialog med uporabniki, raziskovalci, državnimi organi in gospodarstvom o problematiki in rešitvah informacijske varnosti.

 

Združevanje raziskovalne in gospodarske sfere je eden glavnih ciljev konference. Skozi zgodovino te konference se je pokazalo, da je tovrsten način edinstvena priložnost, kjer lahko raziskovalne rezultate kritično ovrednotimo skozi pogled realnega sektorja, kjer ni prostora za kritične napake.

 

Kot vedno pa je glavna tema in nit dogodka kibernetska varnost in z njo povezane teme.

 

Datum dogodka: 5. november 2019 v Lifeclass kongresnem centru v Portorožu.

 

Smart Com v predavanju o kritični infrastrukturi

Na konferenci je strokovne poglede v predavanju z naslovom Varnostni pregledi kritične infrastrukture za neprekinjeno poslovanje podal tudi Boris Krajnc, certificiran etični heker za IT in OT okolja.

 

Orisal je značilnosti naprednih kibernetskih groženj, usmerjenih v kritično infrastrukturo, ter kako naš strokovnjak za kibernetsko varnost z izvajanjem varnostnih pregledov testira delovanje sistema in odkrije njegove pomanjkljivosti.

 

Ste nas na dogodku zamudili?

Brez skrbi! Vabimo vas, da obiščete naš Youtube kanal, kjer boste našli zanimive vsebine prav na temo kibernetske varnosti, omrežnih tehnologij in umetne inteligence.

 

Če se vam porajajo vprašanja, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo.