Nove tehnologije poleg tehnološkega področja bistveno spreminjajo poslovne modele in stabilnost omrežij.

 

Zato Prosperia d.o.o. tudi letos organizira konferenco Nove tehnologije v energetiki ’21, ki bo potekala 8. decembra 2021 v hibridni obliki.

 

Dogodek vedno znova odpira najbolj napredna vprašanja, povezana z digitalno preobrazbo energetskega sektorja, in udeležencem omogoči spoznavanje najnovejših primerov uporabe novih tehnologij.

 

Dogodek je namenjen vsem, ki se srečujejo z digitalno transformacijo zelene energetike in želijo biti v tehnološkem vrhu.

 

Smart Com strokovnjak o digitalni transformaciji energetike

Peter_CeferinMed strokovnjaki Konference Nove tehnologije v energetiki ’21 bo svoje strokovno mnenje podal tudi Smart Com tehnični direktor Peter Ceferin. Specialist za omrežne in varnostne tehnološke rešitve za kritično infrastrukturo.

 

Peter na domačih in mednarodnih strokovnih dogodkih predstavlja sodobne tehnološke rešitve za varna in zanesljiva omrežja, kar je še toliko bolj pomembno v elektroenergetskem sistemu.

 

Peter se bo v svoji predstavitvi kaj bi na področju energetike morali vedeti o zadnjih trendih predvsem osredotočal na kibernetski aspekt trendov, izzivov in rešitev v energetskem sektorju.

 

Prijava na dogodek Nove tehnologije v energetiki ’21

Dogodka se lahko udeležite v živo, v Ljubljani (Domus Medica) ali preko spleta.

 

Več o programu dogodka in prijavi, si oglejte na spletni strani organizatorja: www.prosperia.si