Z globokim obžalovanjem sporočamo, da je 25. oktobra 2022 umrl Rajko Novak, prijatelj, sodelavec in direktor podjetja Smart Com.

 

S svojim neizmernim občutkom za trg in razumevanjem partnerjev je Rajko s sodelavci Smart Coma nenehno izpolnjeval poslanstvo prenosa naprednih tehnologij, znanj in izkušenj v dovršene IT rešitve in storitve. S tem je tekom poslovnega udejstvovanja 17 let namenil Smart Comu ter pomagal tvoriti moderno IKT okolje Slovenije.

 

Predvsem se ga bomo spominjali kot velike osebnosti, ki je imela vedno odprt posluh za potrebe posameznika in je navdihovala ter vodila sodelavce z lastnim vzgledom. Rad se je posvečal poslovnim izzivom in nikoli mu ni primanjkovalo zagona za inovativne ideje in poslovne priložnosti. Prav tako se je zelo rad srečeval z vsemi, debatiral, izmenjaval izkušnje tako poslovno kot zasebno.

 

Rajko je bil izjemen človek in voditelj, ki je pri vseh pustil močan pečat. Hvaležni smo za sodelovanje, njegove nauke, predano znanje in vrednote, ki nas bodo vodile tudi v prihodnje.
Z njim smo izgubili dobrega prijatelja, odličnega in predanega vodjo.

 

V podjetju žalujemo ob izgubi našega voditelja in cenjenega kolega, ki je zadnja tri leta pomembno sooblikoval strategijo našega podjetja in bil do zadnjega dne zavzet član Smart Com. Vodstvo bo skupaj s sodelavci nadaljevalo z uresničevanjem zastavljene strategije, ki temelji na sodelovanju s partnerji in vpeljevanju najboljših tehnoloških rešitev.

 

Njegovi družini, prijateljem in partnerjem izrekamo iskreno sožalje.

 

Družina Remškar z vodstvom podjetja Smart Com

 

 

Žalna knjiga v spomin Rajka Novaka bo odprta na sedežu podjetja Smart Com d. o. o.
(Brnčičeva 45 v Ljubljani).
Vpis v žalno knjigo bo možen od četrtka, 27. oktobra 2022
do vključno petka, 11. novembra 2022 med 8.00 in 16.00 uro.