Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Storitveni center

Zakaj Storitveni center podjetja Smart Com?

Obvladovanje informacijskih in komunikacijskih sistemov ter njihov trajnostni razvoj sta izjemno zahtevni nalogi. Izbira Storitvenega centra podjetja Smart Com za partnerja pri obratovanju vaših sistemov vam zagotavlja nadzorovan vpliv na optimizacijo stroškov gradnje in obvladovanja vaše informacijske infrastrukture.

zmanjsanje_tveganja

Zmanjšanje tveganj

Oblikovanje ustrezne ravni storitev, zanesljivost in odličnost izbranega partnerja, zmanjšuje tveganja pri obratovanju ter podaljšuje čas učinkovite uporabe informacijske infrastrukture.
usklajenostt

Usklajenost ciljev

Storitve prilagojene vašim poslovnim in operativnim ciljem.
zmanjsanje_stroskovv

Zmanjšanje stroškov

Zmanjševanje stroškov lastništva in vzdrževanje ustrezne dinamike življenjskega kroga informacijskih in komunikacijskih sistemov.

Prilagodljiv nabor storitev

V prilagodljivem naboru storitev lahko izberete tiste, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Storitveni center vam zagotavlja nadzorovan vpliv na optimizacijo stroškov gradnje in obvladovanja vaše informacijske infrastrukture.

Lastni laboratorij

Pri uvajanju novih tehnologij in rešitev svojim strankam zagotavljamo visoko kakovost, ki je tudi rezultat preizkušanja v lastnem laboratoriju. Z ustrezno infrastrukturo, merilno opremo, analizatorji protokolov, performančnimi analizatorji ter širokim naborom komunikacijske opreme različnih proizvajalcev zagotavljamo pogoje, v katerih preizkusimo tako nove tehnološke rešitve, kakor konkretne rešitve pred implementacijo in vključitvijo v naročnikovo infrastrukturo.

Na vašo željo izvedemo preizkušanje v laboratoriju, kjer se na podlagi vnaprej predvidenih postopkov, potrdi ustreznost rešitve pred integracijo v vaše okolje. Ena poglavitnejših prednosti našega laboratorija je sposobnost preverjanja interoperabilnosti med različnimi komunikacijskimi sistemi in opremo različnih proizvajalcev, ki jo imate običajno v lastnih sistemih IKT.

Izvedenske storitve

Poglobljen vpogled v delovanje vaših sistemov IKT našim izvedencem razkrije vse skrivnosti delovanja in zagotavlja, da boste z našo pomočjo izbirali pravilne korake pri načrotvanju, upravljanju in nadzorovanju vašega sistema IKT. Izvedenske analize so plod dolgoletnih izkušenj naših strokovnjakov in uporabe najsodobnejših orodij, ki smo jih prilagodili prav za vaše potrebe.

Sem sodijo storitve, ki se izvedejo po predhodnem posvetu in v sodelovanju z vašim osebjem z namenom, da se ugotovi:
1. zmogljivostne lastnosti aplikacij,
2. obremenitev opreme oziroma njenih delov,
3. potek prometnih tokov v omrežju,
4. kratkoročni in dolgoročni vpliv načrtovanih sprememb,
5. stanje informacijske varnosti,
6. ustreznost obratovalnih in vzdrževalnih postopkov ter
7. pripravi predloge za izboljšanje delovanja aplikativnih in infrastrukturnih sistemov.

Glavne izvedenske analize

Izvedenske analize so plod dolgoletnih izkušenj naših strokovnjakov.

Pretocni testi

Pretočni testi

Testiranje pretočne lastnosti omrežja.
Analiza aplikacij

Analiza odzivnosti aplikacij

Analiza zakasnitev ali motenj poslovnih aplikacij.
prometna analiza omrezij

Prometna analiza omrežij

Povečanje učinkovitosti in nadaljni razvoj omrežja.

Projektna dokumentacija

Projektno dokumentacijo izdelujemo na področju telekomunikacij in informatike v sklopu izvedbe inženiring projektov ali pa je projektiranje popolnoma samostojna storitev.

Z ustrezno projektno dokumentacijo z investitorjem-naročnikom sodelujemo v vseh fazah investicijskega procesa:

1. analiza stanja in ugotavljanje potreb,
2. načrtovanje,
3. izgradnja in obratovanje,
4. vzdrževanje.

Svetovanje

Uspešnost izbire najboljših rešitev IKT in učinkovita umestitev v vaše poslovno okolje, je v veliki meri odvisna od pristopa v posamezni fazi življenjskega kroga izbrane rešitve.

Skupaj z vami  preučimo tako tehnološke kot poslovne vidike, ki vam pri načrtovanju investicije in njene kasnejše uporabe omogočajo izpolnjevati začrtane cilje in zadovoljevati potrebe vašega poslovanja.

Storitve svetovanja izvajamo v obliki svetovalnih dni, delavnic, šolanj, skozi izdelavo študij, idejnih projektov, analiz ter investicijskih elaboratov. Vsebina in obseg, ki se običajno opredelita v projektni nalogi, sta na podlagi predhodne uskladitve prilagojena vašim zahtevam in pričakovanjem.

komunikacija

Imate izziv na področju IKT?

Naša ekipa strokovnjakov za pripravo izvedenskih analiz, načrtovanje, upravljanje in optimizacijo omrežij, bo vaš izziv preučila in vam rešila še tako zahteven izziv. Predstavite nam ga.

Sorodne vsebine

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+