Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Care Signal

Prednosti rešitve

Sodoben način življenja nam onemogoča, da tistim članom družbe, ki potrebujejo več pozornosti in oskrbe, posvetimo toliko časa, kot ga dejansko potrebujejo. Ali redno jemljejo predpisana zdravila, se redno prehranjujejo, kakšne so splošne aktivnosti, tudi gibalne, kakovost spanca itd.

Z rešitvijo Care Signal, ki jo je razvila naša razvojna ekipa, zagotavljamo in dosegamo večjo neodvisnost, razbremenitev svojcev/skrbnikov, večjo kakovost zdravstvene nege, boljšo dosegljivost ter obveščanje o neželenih dogodkih, in smo lahko tudi “na daljavo” v stiku z osebami, za katere nas skrbi, skratka izboljšujemo kakovost življenje.

zaveza

Varnost in neodvisnost oskrbovanih oseb

uporabniki

Razbremenitev skrbnikov in svojcev

e-zdravje

Izboljšanje kvalitete oskrbe

podpora

Večja dosegljivost osebja in svojcev

varnostni incidenti

Zaznavanje in obveščanje v primeru nepredvidenih dogodkov

Z rešitvijo odpravljamo številne težave sodobnega načina življenja

Z rešitvijo razrešujemo izzive sodobnega časa, kot so: prezasedenost svojcev za neposredno spremljanje oskrbovanih oseb, nerazpoložljivost in odsotnost svojcev z mesta lokacije oskrbovane osebe, pravočasna oskrba, upadanje sposobnosti samostojnega življenja, neredno jemanje zdravil, neaktivnost, težave z medicinskimi pripomočki kot na primer slabo nameščena posteljna ograjica.

Naši strokovnjaki z veseljem proučijo vaš primer in vam svetujejo pri izboru najbolj optimalne rešitve.

Kako deluje rešitev Care Signal?

Senzorska platforma in senzorji so v prostoru postavljeni poljubno, za delovanje le-te ni potreben internetni priključek. Povezljivost namreč lahko zagotavljamo tudi preko mobilnega omrežja.

Rešitev deluje na način, da je oseba ne opazi in prav tako ne posega v njene navade, oziroma njegov običajni življenjski slog. Prav tako je izvedba namestitve sistema na lokaciji hitra in nemoteča.

Prijatelji, družina in drugi, ki želijo biti povezani z bolnimi, starejšimi in tistimi, ki živijo sami, so s pomočjo mobilne aplikacije (Android, iOS), ki jo vključuje predmetna rešitev – vedno in povsod obveščeni, kaj se trenutno dogaja v okolju (stanovanju, hiši), kjer takšna oseba biva. Svojci lahko vedno spremljajo ali so dogodki opazovane/oskrbovane osebe v okviru pričakovanj.

S pomočjo mobilne aplikacije lahko na enostaven način spremljate informacije za vsako posamezno aktivnost oskrbovane osebe. Gre za prikaz, kje se oseba nahaja in kakšna je njena aktivnost. Prav tako je razvidno tudi sosledje oz. zaporedje aktivnosti. Na takšen način skrbniki, svojci in drugi vedno vedo, kaj se z oskrbovano osebo dogaja.

Rešitev omogoča tudi prostoročno govorno komunikacijo z oskrbovano osebo v območju opazovanja. Rešitev zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti delovanja.

V primeru dogodkov, kot so izpad prenosnega telekomunikacijskega omrežja, nepravilna uporaba, izpraznitev baterije, itd., sistem samodejno obvesti skrbnike ali druge uporabnike te storitve o težavah delovanja.

Prikaži več
Skrij

Prilagodljivost potrebam uporabnika

Rešitev Care Signal je brez videonadzora, deluje tudi brez interneta, primerena je za vsak dom, spoštuje zasebnost in dostojanstvo starejših.

Care Signal
komunikacija

Ali vaš bližnji živi sam? Ste v skrbeh, kaj se z njim dogaja?

Odkrijte pametnejši način, kako ohranjati stik na daljavo s pomočjo rešitve Care Signal.

Naše kompetenčne prednosti

Strokovnjaki

Ekipa strokovjakov s področja senzorike in omrežnih tehnologij z večletnimi izkušnjami na razvoju vrhunskih storitev IKT.

Preverjena rešitev

Rešitev Care Signal omogoča neodvisno in samostojno življenje številnih starostnikov v Slovenji.

Lasten laboratorij

V lastnem, sodobnem laboratoriju verificiramo pripravljene tehnične rešitve.

Zavezani kakovosti

Naš sistem vodenja kakovosti temelji na zahtevah standarda SIST ISO 9001:2015 in na procesnem pristopu. Stremimo k odličnosti pri izvajanju projektov in spremljamo tehnološki razvoj na področju IKT.

Tehnološki partnerji

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih

Nadaljujte raziskovanje

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+